Bøger / skønlitteratur til børn

Willi leger med lillesøster


Beskrivelse


Billedbog. Willi leger med sine legoklodser. Han bygger en flot borg til ridderen, men lillesøster kommer kravlende lige mod borgen. Willi bliver ked af det og vred på den dumme lille trold, da hun vælter borgen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2015

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 5. aug. 2015

To billedbøger i kvadratisk format, nr. 17 og 18, i serien om Willi, der leger med sine fodboldvenner og lillesøster. For børn på 3-5 år.

I "Willi spiller fodbold" begynder Willi til fodbold med vennerne Laura og Tobias. Willi vil gerne have den samme bold, som en af de nye kammerater. Willi bider og drengen sparker, men træneren løser konflikten. I "Willi leger med lillesøster" leger Willi med sine legoklodser. Han bygger en flot borg til ridderen, men lillesøster kommer kravlende lige mod borgen, som hun vælter. Willi bliver ked af det og vred på den dumme lille trold, men så siger lillesøster sit første ord, som lyder lidt som "Willi", og så er hun pludselig en rigtig god trold. Illustrator og forfatter har både sammen og hver for sig udgivet mange bøger for børn. Bagest i hver bog er der et opslag med instruktion til legeaktivitet: ærteposefodbold og legetøj til lillesøster.

Det er to charmerende billedbøger, som med enkle stregtegnede illustrationer med klare farver og enkel levende tekst fint udtrykker Willis tanker og følelser.

Om fodbold til målgruppen er der Med Malle til fodboldMads bliver verdensmesterLasse får en lillesøster og Mads bliver verdensmester, og om at blive glad for sin lillesøster er der fx Lasse får en lillesøsterOm fodbold til målgruppen er der Med Malle til fodbold og , og om at blive glad for sin lillesøster er der fx Lasse får en lillesøsterOm fodbold til målgruppen er der Med Malle til fodbold og Mads bliver verdensmester, og om at blive glad for sin lillesøster er der fx .