Games / computergames

2010 FIFA World Cup South Africa


Description


Sportsspil. EA SPORTS 2010 FIFA World Cup South Africa byder på digital fodbold, der i bedste VM-stil blandes med konfettikanoner, streamere og fyrværkeri. En meget virkelighedstro spiloplevelse med deltagelse af samtlige 199 lande, som var med i kvalifikationsturneringerne, alle de ti officielt licenserede stadions, der spilles på i Sydafrika, samt stadions fra alle kvalifikationsregioner. Mulighed for både hold- og solospil.

Reviews (3)


The libraries' assessment

d. 29. Apr. 2010

By

By

Knud-Henrik Bentzen

d. 29. Apr. 2010

Xbox 360, PS3. Sportsspil. Simulationsspil. Så skal vi atter til det igen. VM-fodboldfeberen raser atter og nu når løjerne kommer til Sydafrika er EA som altid på banen med deres officielle VM-titel. PEGI er 3 men sværhedsgraden er forholdsvis høj. Fra 10 år. De to vurderede versioner er ens.

Vi får i år alle de 199 lande der forsøgte sig at kvalificere til dette års VM, så nu kan man gennemføre virtuelle mesterskaber med lande som Samoa eller Fiji, der aldrig ville have en chance i virkeligheden. Man kan også som altid spille mod en ven på samme konsol, men der er lagt meget vægt på onlinespil i år. Således kan man for første gang spille hele VM mod andre over nettet i det til lejligheden skabte "battle of the nations". Dog bør der lyde en advarsel. Modspillernes niveau er ekstremt højt. Det findes folk der stort set ikke laver andet så man risikerer at tabe med et tocifret resultat. Ud over det overgår EA sig selv endnu engang og præsterer den bedste fodboldtitel hidtil. Fantastisk VM-stemning, intuitiv styring samt gode kommentatorer går op i en højere enhed med de (for de flestes vedkommende) meget livagtige fodboldspillere, og gør spillet til et must.

Der findes ikke andre VM spil så EA's eget FIFA 10 er det spil der kommer tættest på.

EA har efterhånden slået alle konkurrenter af banen og leverer her det bedste fodboldspil der p.t. er i handelen, og det uanset hvilken konsol man vælger. VM slutter naturligvis i virkeligheden og hvor meget interesse der vil være efter mesterskabet er jo tvivlsomt. Men til den tid kommer "FIFA 11" jo også.


The libraries' assessment

d. 29. Apr. 2010

By

By

Søren Skøtt

d. 29. Apr. 2010

Wii. 2010 FIFA World Cup South Africa er et fodboldspil i bedste FIFA stil. PEGI er 3, men man skal nok være mindst 12 år for at få ordentligt udbytte af spillet.

Hovedattraktionen er det forestående VM i Sydafrika, og man har mulighed for at vælge mellem samtlige 199 lande, der var med i kvalifikationsturneringerne, samt spille på stadions fra alle kvalifikationsregioner. Spillet går ud på at styre sine 11 spillere gennem kampe, indtil man kan løfte WM-trofæet. Foruden at spille VM med ens favorithold, er der en række andre muligheder. En af de mere interessante er "Zakumis drømmehold". Her skal man opbygge et hold fra bunden af, og man kan bl.a. stjæle en spiller fra modstanderes hold efter en sejr, og på den måde sammensætte et superhold. Der er, som i de andre nyere FIFA spil, desuden en række online-muligheder.

Det ligger lige til højrebenet at sammenligne spillet med FIFA 10, som udkom tidligere på året. Den version havde mange forbedringer i forhold til FIFA 09, og disse ændringer er naturligvis videreført til 2010 FIFA World Cup South Africa. Der er derfor ikke de store tekniske eller spillemæssige fornyelser. Spillene er næsten identiske, bortset fra at man i 2010 FIFA World Cup South Africa spiller med og mod landshold, mens FIFA 10 er baseret på klubfodbold.

Et fodboldspil i topklasse, der dog minder rigtig meget om FIFA 10. Spillet vil nok have stor interesse under VM og er et fint alternativ til FIFA 10. Spørgsmålet et blot om spillet stadig er interessant i efteråret, når VM feberen har lagt sig?.


Game reactor

Nr. 108 (2010)

By

By

Carsten Odgaard

Nr. 108 (2010)