Hvem og hvad taler vi om, når vi taler sammen? Og hvor præcist kan vi sige det? Dialogiske digte stiller spørgsmål og svar for den filosofiske læser.
Digtsamling om et han og et du, der gennem en dialog præciserer en række universelle udsagn, som peger tilbage på han'et og hun'et. Undervejs i dialogen kører et minimalt handlingsspor med en start og en slutning, som genremæssigt trækker digtene hen mod dramaet. Alle digtene er opbygget efter følgende model: "SAGDE HAN, // - Alt gør mig trist, sagde han. / - Selv mig? sagde hun. / Selv dig, sagde han. / Hun så på ham. Måske ikke altid, sagde han. / - Måske kun af og til, sagde han. / - Men dét, snarere end næsten eller / stort set alt, lyder bare bedre.".
Originale digte, som udforsker kønnenes modsætningsforhold og som udnytter dialogens energi. De to subjekter i digtet kæmper med og mod hinanden, men også mod digtets stramme struktur, der søges sprængt.
Genremæssigt er vi et sted mellem digt og drama. Digtet synes inspireret af den musikalske duet, fx Ike og Tina Turner, Sonny og Cher eller danske Grethe og Jørgen Ingman m.fl. For flere, samtidige digte, som udforsker kærlighed på nye måder, se fx Olga Ravns Den hvide roseEn drøm om kærlighedUd over havet, Christian Dorphs En drøm om kærlighed eller Pablo Llambías Ud over havetGenremæssigt er vi et sted mellem digt og drama. Digtet synes inspireret af den musikalske duet, fx Ike og Tina Turner, Sonny og Cher eller danske Grethe og Jørgen Ingman m.fl. For flere, samtidige digte, som udforsker kærlighed på nye måder, se fx Olga Ravns Den hvide rose, Christian Dorphs eller Pablo Llambías Ud over havetGenremæssigt er vi et sted mellem digt og drama. Digtet synes inspireret af den musikalske duet, fx Ike og Tina Turner, Sonny og Cher eller danske Grethe og Jørgen Ingman m.fl. For flere, samtidige digte, som udforsker kærlighed på nye måder, se fx Olga Ravns Den hvide rose, Christian Dorphs En drøm om kærlighed eller Pablo Llambías .