Undervisere og pædagoger får her en grundig indføring i Dunn & Dunns læringsstile. Bogen vil kunne anvendes til at give et overblik og som udgangspunkt for formidling af mange måder at lære på til børn, lærere/pædagoger og forældre.
Forfatteren, som kendes fra Min selvbiografi (03/43), Rum'lig læsning (06/11), har her skrevet sin danske version af, hvordan man lærer på forskellig måde, og at der ikke er læringsstile, der er bedre end andre. Bogen består af 18 kapitler, der er skrevet i ånden af den teori, der beskrives. Venstresiderne kan læses af holister, idet de ofte er en grafisk fremstilling af indholdet, mens højresiderne har den gennemgående brødtekst for analytikerne. De forskellige områder indenfor læringsstilene gennemgås i et letlæseligt sprog, som gør bogen let at læse. Bogen er forsynet med en detaljeret indholdsfortegnelse, men ikke noget stikordsregister. Den kan bruges som opslagsværk, hvis man ønsker delområder uddybet og bagest er der henvisninger til anden litteratur om emnet.
Nu kan de lære det (09/24) og Lær med stil (10/35)- begge af Svend Erik Schmidt omhandler samme tema, men slet ikke så udførligt, mens Læringsstile i børnehaven (10/36) er målrettet yngre børn.
En oplagt anskaffelse til de institutioner, der gerne vil arbejde med Dunn & Dunns læringsstile samt til skolernes pædagogiske samlinger og til folkebibliotekets udlån.