Eksistentiel historie om præsten Sidsel, der er i sit livs krise. Efter en skilsmisse finder hun sig ikke i mere bullshit og fægter med åben pande for at finde sin egen vej mod lykken. Kan læses bredt af folk med interesse for teologi, livsvalg og kvinder midt i livet.
Sidsel har lige begravet sin far, hendes mor er dement, hun er på kant med sin bror, manden har forladt hende, og hun har et betændt forhold til sin hjemmeboende teenage-søn Arthur. Hun er blevet bitter og bider af sine omgivelser. Hun gider ikke længere være den pæne udgave af sig selv i det velfriserede Nordsjælland, og snart får hun menighedsrådet på nakken for sin bramfrihed. Men samtidig åbner den ærlige Sidsel også op for nye erotiske eventyr, og måske hun også har nogle clairvoyante evner, der ikke længere kan skjules.
Bogen er en blanding af Sidsels personlige eksistentielle krise og mange verbale hug til gruppen af kulturkristne, der er blevet for magelige i deres liv og deres tro. Den bærende kraft i bogen er kritikken af det danske og nordsjællandske overfladeliv fortalt af en kvindelig præst, som gør oprør med sig selv og sine omgivelser. Sproget er ligetil, og Sidsels prøvelser kan både læses som en god historie og som en samfundskritik.
I Stefan og Pia - en Aarestrup romance er hovedpersonen også en præst, som er på jagt efter mening og retning i livet.