Bøger / faglitteratur

"Tak fordi du kom" : realityshowet demokrati


Beskrivelse


En analyse af den politiske scene som et realityshow, hvor politikere, kommentatorer med flere spiller faste roller, og hvor det mere går på personen end på sagen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. maj 2017

af

af

Per Månson

d. 19. maj 2017

En kort analyse af den politiske scene som et realityshow, hvor politikere, kommentatorer m.fl. spiller faste roller. Henvender sig til alle, der interesserer sig for dagens politik.

Forfatteren har en stor produktion bag sig af især fagbøger om retorik og politik, men han har også udgivet skønlitteratur. Denne bog er en analyse af det politiske spil, hvor forfatteren ser på de forskellige roller og regler, der gælder for den del, han kalder realityshowet. Det er den del, de fleste vælgere forholder sig til, hvor det mere går på personen end på sagen, som mest behandles i det, han kalder Nørdeland. Omslaget prydes af Trump med håndtegn, Støjberg med kage samt Thomas Kingo, der faktisk også spiller en rolle.

Bogen er letlæst med mange tankevækkende pointer, men der er en del gentagelser af fx pointerne.

Bogen er fin i forlængelse af det øvrige forfatterskab, især DemokratiDet politiske sprogDen politiske komedie, Det politiske sprog og Den politiske komedieBogen er fin i forlængelse af det øvrige forfatterskab, især Demokrati, og Den politiske komedieBogen er fin i forlængelse af det øvrige forfatterskab, især Demokrati, Det politiske sprog og .