Bøger / faglitteratur

100 måder at motivere dig selv : lav om på dit liv for evigt


Beskrivelse


Om at realisere sine ønsker ved gennem 100 anvisninger at ændre de måder, man tænker og handler på for at nedbryde negative barrierer og tankemønstre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. mar. 2009

af

af

Jytte Kjær Schou

d. 5. mar. 2009

Selvhjælpsbøger er meget efterspurgte. Denne bog vil tiltale de læsere, der går efter det forholdsvis ukomplicerede og overkommelige.

Forfatteren er salgstræner, coach og konferencetaler. Hans bog er præget af positiv tænkning og (amerikansk) optimisme, men er ikke uden jordforbindelse. Hans udgangspunkt er, at vi ikke har nogen fast personlighed, men vi har selv mulighed for at skabe den ønskede personlighed hen ad vejen. Chandler kommer meget vidt omkring med sine 100 råd om selvmotivation, lige fra konkrete forslag som at slukke for fjernsynet til mere uhåndgribelige som at finde sit sande livsmål. Det kan virke ret overvældende med de mange forskelligartede råd, men som læser kan man nøjes med at plukke de råd ud, man mener at kunne bruge. De 100 råd er bygget op som en række peptalks krydret med eksempler fra forfatterens eget liv og passende citater fra fx digtere, filosoffer og sportstrænere.

Chandler er ikke så kompliceret og spirituel som fx Tolle og Chopra. Hans bog hører til i den jordnære ende af selvhjælpsbøgerne.

En populær og lettilgængelig selvhjælpsbog med 100 vidt forskellige tips til at leve et selvmotiverende liv.Informationer og udgaver