Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

100 nemme vegetarretter


Beskrivelse


Vegetariske og veganske opskrifter fordelt på forretter, hovedretter, supper, desserter, brød og snacks.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. maj 2018

af

af

Line Hoffgaard

d. 17. maj 2018

Kogebog med nemme opskrifter for vegetarer og veganere. Glutenallergikere vil også kunne hente inspiration.

Bogens udgangspunkt er, at det skal være nemt, hurtigt og sundt. Bogens 100 vegetariske og veganske opskrifter byder på forretter, hovedretter, supper, desserter, brød og snacks. Opskrifterne er ikke inddelt i nogen orden eller efter type. Bagerst er der et register, hvor opskrifterne er inddelt. Det angives, hvis en opskrift er vegansk eller glutenfri. Helena Møller er psykoterapeut og har blandt andet udgivet Lev let - og grønt med vegetariske slankeretter.

Opskrifterne er nemme. Det er lidt misvisende, at nogle opskrifter er markeret som veganske, men at læseren selv skal fjerne en ingrediens, før dette er korrekt. Det nævnes i indledningen, men det uddybes ikke hvilke specifikke ingredienser, der er tale om. Omslaget er pænt med et akvarelbillede af grøntsager, mens bogens øvrige layout virker lidt uprofessionelt med små fotos og simpel opsætning. Af den grund vil bogen få det svært i kampen om opmærksomheden overfor andre af tidens flotte kogebøger. Det til trods så får de, der går direkte efter vegansk og vegetarisk inspiration, her en udmærket bog.

Interessen for vegansk mad er stigende i disse år, og der udkommer en del kogebøger på området. Meyers grøn madVegetarisk junkfood og Vegetarisk junkfood er eksempler på kogebøger med både vegetariske og veganske opskrifterInteressen for vegansk mad er stigende i disse år, og der udkommer en del kogebøger på området. Meyers grøn mad og er eksempler på kogebøger med både vegetariske og veganske opskrifter.Informationer og udgaver