Bøger / faglitteratur / rejseførere

111 steder i Berlin som du skal se


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Rejseguide med 111 ideer til skæve og usædvanlige steder at besøge i Berlin.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2015

af

af

Poul Flou Pedersen

d. 20. okt. 2015

Forslag og ideer til skæve og usædvanlige steder i Berlin. Bogen vil især interessere Berlinrejsende, der allerede er godt kendt i byen, og som har lyst til at få udvidet kendskabet til byen.

Bogen er oversat fra tysk. De 111 steder omtales hver med et opslag, på venstre side tekst og et fotografi på højresiden. Der opgives adresse og stoppested med offentlig transport. Tillige gives et ekstra tip til endnu en seværdighed i nærheden. I bogen omtales fx den tadsjikiske testue, fængselsbutikken i Tegel, en mindetavle for currywurst eller østtysk plattenbau. Bagerst er bogens seværdigheder angivet på fire bykort.

I bogens titel er ordet "skal" betonet, men det er altså at overdrive, for de foreslåede steder er i den mere kuriøse og underfundige afdeling. De erfarne Berlinturister kan i bogen finde nye sjove steder at besøge.

I Sissel-Jo Gazans nye Berlinbog, Vi elsker BerlinTuren går til Berlin, ønsket også at foreslå små og ikke ret kendte spisesteder og butikker i oversete kvarterer Turen går til BerlinI Sissel-Jo Gazans nye Berlinbog, Vi elsker Berlin, ønsket også at foreslå små og ikke ret kendte spisesteder og butikker i oversete kvarterer .