Bøger / skønlitteratur til børn / roman

2620 - penge fra en rocker


Beskrivelse


En rocker med en mystisk sæk i Vestskoven. Viggo og Vera ser det. Hvad indeholder sækken? Viggo og hans bedste ven finder ud af det, og så starter problemerne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. aug. 2013

af

af

Lars Larsen

d. 20. aug. 2013

Selvlæsning fra 9 til 13 år.

Bogen 2620 - penge fra en rocker er starten på en ny krimi-komedieserie 2620 i Line Kyed Knudsens omfattende forfatterskab, og denne gang er hovedpersonen en dreng. Som titlen antyder foregår bogen i Albertslund, og den nærliggende Vestskoven spiller en ikke uvæsentlig rolle. Historien byder på en besværlig familie, venskab, Baunegårdens Band, en lokal rockerkrig og indholdet i en nedgravet sæk i skoven. Viggo og hans bedste ven Mustafa graver sækken op, og historien tager fart og afdækker overraskende sammenhænge, da de forsøger at slippe af med indholdet. Persongalleriet er stort og lægger op til nye intriger. Bogen er letlæst, sproget levende og dialogpræget. Fin forsidetegning, der slår tonen an og god bagsidetekst.

Morten Dürr skriver om et lignende miljø i Frederik fra forstaden (2011/11). Ikke så crazy som Daniel Zimakoffs serie De 3 måske 4.

Underholdende, effektiv og let at læse. En lovende seriestart.