Bøger / skønlitteratur / roman

3 minutter


Beskrivelse


Undercoveragenten Piet Hoffmann har infiltreret et colombiansk narkosyndikat. Da en amerikansk toppolitiker bliver kidnappet, kommer Hoffman på en amerikansk dødsliste. Grens sendes til Colombia og må agere bindeled til USA for at forsøge at redde Hoffmann og hans familie hjem til Sverige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juni 2018

af

af

Per Månson

d. 1. juni 2018

Svenske Piet Hoffmann er gået undercover hos colombianske narkogangstere i en farlig balancegang mellem liv og død, der sætter ham i mange moralske grænsesituationer. For dig, der kan lide rå og realistiske thrillere.

Det svenske forfatterpar har efterhånden en del krimier og thrillere bag sig. Kriminalkommissær Ewert Grens har medvirket i en række, og kommer også til at spille en stor rolle i denne bog, mens Hoffmann er et forholdsvist nyt bekendtskab, der optrådte første gang i Tre sekunder. Det narkosyndikat, han har infiltreret som bodyguard for en af bosserne, kidnapper en amerikansk toppolitiker, og Hoffmann kommer pludselig på en amerikansk dødsliste. Hans amerikanske kontakt er magtesløs, så Grens sendes, meget mod sin vilje til, Colombia og må agere bindeled til USA for at forsøge at redde Hoffmann og hans familie hjem til Sverige.

Det er knagende godt skrevet og trods den barske handling uhyggeligt realistisk.

Det vil være en god ting at læse Tre sekunder først, da meget af handlingen afsløres i to'eren. Ellers for læsere af fx Stieg Larsson og Arne Dahl.