Bøger / faglitteratur til børn / biografier

365 dage med profeten Muhammad


Beskrivelse


365 historier om profeten Muhammad og hans liv fra fødslen til døden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. nov. 2017

af

af

Stine Veisegaard

d. 16. nov. 2017

365 historier om profeten Muhammad og hans liv fra fødsel til død. Undervejs farvede billeder. Til højtlæsning fra 5 år.

Stor kvadratisk bog i hardback, som fortæller historien om profeten Mohammads liv. Bogen er inddelt i 365 kapitler, så der kan læses en historie hver dag året rundt. Der er spredte tegninger, som viser episoder fra kapitlerne, og enkelte steder er der helside tegninger i farver. Hver tekstside er dekoreret med en farvet ramme, og sidetallet nederst er tillige markeret med en farvet måne. Forrest et register, der angiver titlerne på de 365 kapitler, med henvisning til sidetal. Bogen er oversat fra tyrkisk. Hverken forfatter eller illustrator har udgivet andet i Danmark.

Kronologisk fortælling om Mohammads historie, som kræver at bogen læses fra start til slut. Bogen virker på samme måde som en række andre bøger, der lægger op til, at man læser en historie hver dag året rundt, fx 365 bibelhistorier. Teksten kræver en sikker læser, så bogen er bedst til højtlæsning for børn.

Til samme aldersgruppe findes også Godnathistorier fra profeten Muhammads livKoranfortællinger for børn, der tillige indeholder en række fortællinger om Muhammad i kronologisk rækkefølge, dog kun 23 fortællinger. Koranfortællinger for børn fra 2013 har 12 fortællinger om profeten Mohammads livTil samme aldersgruppe findes også Godnathistorier fra profeten Muhammads liv, der tillige indeholder en række fortællinger om Muhammad i kronologisk rækkefølge, dog kun 23 fortællinger. fra 2013 har 12 fortællinger om profeten Mohammads liv.