Bøger / faglitteratur / opskrifter

44 små og store retter


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Opskrifter på retter, hvor de enkelte elementer er fordelt efter kostprogrammet Sense: flere grøntsager og protein og mindre brød, ris, kartofter og anden stivelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. nov. 2015

af

af

Line Hoffgaard

d. 4. nov. 2015

Denne slankekogebog anbefales til alle, der ønsker at kombinere god mad og sundhed for at bevare den slanke linje eller tabe sig.

Slankekogebog med 44 opskrifter med afsæt i Susy Wengels slankekoncept Sense, der handler om at prioritere grøntsager og protein og 1-3 spsk. fedtstof i hvert måltid. Til gengæld skal man skære ned på kulhydraterne, sukker m.v. Opskrifterne er inddelt i morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og sødt. Ingredienserne er velkendte og til hver opskrift er der angivet rettens fordeling efter Senses tallerkenmodel. Dertil et kort kapitel om slankekonceptet Sense og en ugeplan. Bogen anbefaler at bruge sine hænder som vægt og at man kan lave egne ynglingsretter ved at justere dem efter tallerkenmodellen. Dette er den første bog i en forventet serie "Mad med hjerte og fornuft". SW er kostvejleder og medejer af Center for Vægttab. Hun har tidligere udgivet Sense - slank med fornuft.

Udmærket kogebog med appetitlige opskrifter. Ved at følge tallerkenmodellen er det muligt at spise egne yndlingsretter med få justeringer.

Kan bedst sammenlignes med forfatterens Sense - slank med fornuft, som også omhandler slankekonceptet Sense. Principperne minder om andre kure med flere grøntsager, protein og fedtstof og færre kulhydrater uden dog at være helt så striks omkring kulhydrater og sukker, fx Atkins, Ducan og LCHF (low carb high fat).