Bøger / faglitteratur / billedværker

500 design til øjenmakeup : inspirerende og nyskabende look til ethvert humør og anledning


Beskrivelse


Inspirationsbog til øjenmakeup. Billeder af 500 design til øjenmakeup delt op i fx sæsoner, højtider, 1970'erne, animerede figurer, inspireret fa naturen m.v.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. feb. 2015

af

af

Jette Landberg

d. 6. feb. 2015

Kunne du tænke dig at forny din øjenmakeup med et af de 500 forslag, så er det bare om at gå i gang. Her er både til hverdag og fest og også noget for den, der virkelig vil vække opsigt. Det er en god ting at have lidt erfaring med makeup, hvis man skal kunne bruge bogen.

Hovedindholdet er 500 design til øjenmakeup. Hvert opslag rummer tre øjne set helt tæt på, så makeup'en er tydelig. De 500 forslag er delt op i fx sæsoner, højtider, 1970'erne, animerede figurer osv. Til slut i bogen er der en lille trin-for-trin guide i at påføre den perfekte øjenmakeup. Amerikanske Kendra Stanton er makeupartist, skønhedsekspert og skønhedsblogger. Hun skriver for forskellige amerikanske magasiner.

Mange flotte makeupforslag vist i tydelige illustrationer lige til at kopiere. Men jeg synes der mangler lidt mere vejledning i at lægge makeup'en på og hvilke remedier, man skal bruge.

Der udkommer ikke meget om at lægge makeup. I nyere tid har vi fået Alt det du ikke vidste om hemmeligheden bag ægte skønhedChristianes beautybog og Christianes beautybog, begge har afsnit om makeup, men slet ikke så omfattende om øjenmakeup. Der findes ikke andet med så mange eksemplerDer udkommer ikke meget om at lægge makeup. I nyere tid har vi fået Alt det du ikke vidste om hemmeligheden bag ægte skønhed og , begge har afsnit om makeup, men slet ikke så omfattende om øjenmakeup. Der findes ikke andet med så mange eksempler.Informationer og udgaver