Bøger / faglitteratur / vejledninger

7 lette veje til mindfulness


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


En indføring i begrebet mindfulness, om mindfuldness i forbindelse med stresstilstande. Med 7 øvelser, 2 lange og 2 korte, samt 3 hverdagsøvelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. juni 2018

af

af

Heidi Mørch

d. 15. juni 2018

Mindfulness uden hokus pokus, men som virkningsfuld teknik i hverdagen. Kan bruges af alle - også de travle.

Denne titel består af en bog plus 7 lydfiler, der skal downloades. Efter en introduktion til selve begrebet mindfulness berøres bl.a. mindfulness i forbindelse med stresstilstande. Herefter kommer 7 øvelser fordelt på 2 lange plus 2 korte åndedrætsøvelser og 3 hverdagsøvelser: vejledning i gående mindfulness, i bade-mindfulness og i spise-mindfulness. Afslutningsvis er der skemaer til en personlig mindfulness træningsdagbog - disse kan også downloades så man kan undgå at skrive i bogen. Forfatteren er bl.a. certificeret meditationsinstruktør fra The Chopra Center, USA.

Ganske udmærket og udogmatisk brugsbog. Om man bryder sig om stemmen, der guider øvelserne vil altid være en smagssag. Blandt de mange udgivelser på mindfulnessområdet udmærker denne sig ved sin enkle og generelle tilgang til emnet.

Er indholdsmæssigt identisk med e-bogsudgaven fra 2015 7 lette veje til mindfulnessMindfulness. Teksten er let bearbejdet og udvidet fra Mindfulness, øvelserne er de samme. Den store ændring er på udstyrssiden: billedmaterialet er nyt, typografien ændret og der er tilføjet kalender til træningsdagbogEr indholdsmæssigt identisk med e-bogsudgaven fra 2015 7 lette veje til mindfulness. Teksten er let bearbejdet og udvidet fra , øvelserne er de samme. Den store ændring er på udstyrssiden: billedmaterialet er nyt, typografien ændret og der er tilføjet kalender til træningsdagbog.