Bøger / faglitteratur / opbyggelig litteratur

8 skridt tilbage til fremtiden : opdag rødderne til dine voksenproblemer, oplev helbredelse og genoprettelse, træd ud i det liv, som Gud har skabt dig til


Beskrivelse


De første 8 aldre i et menneskes liv gennemgås: livet i livmoderen, fødslen og spædbarnsstadiet, fra 6-18 måneder, to-års alderen, 3-5 års alderen, 6-12 års alderen, de tidligere teenageår fra 13-14, og de unge år fra 15-30. Og hvor psykologiske problemer kan løses, når man inviterer Helligånden ind i minderne.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juni 2010

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 7. juni 2010

Forfatterne beskriver selv denne bog som en "åndelig selvhjælps-bog", og det er da også udelukkende mennesker, der allerede har etableret et forhold til Gud som en "intelligent kraft, der interesserer sig for menneskers ve og vel", der er målgruppen.

Netop afdøde Frank Fabiano og hans hustru, Catherine, kombinerer her psykologi med en forestilling om, at konkret tro på Gud vil føre læseren til en bedre tilværelse. Det er menneskets udvikling fra 0 til 30 der beskrives i populærpsykologiske vendinger. Gud og Jesus er aktive medspillere og forestillinger om synd og savn er konkrete årsager til sjælelig uro. Bogen er skrevet i et let og ligefremt sprog, men er lidt rodet i sin opbygning. Det kontante "Hvis du tror på mig vil jeg gøre dig lykkelig"-forhold til Gud vil virke fremmed på mange danske troende, og det vil reducere målgruppen yderligere. Der er ingen noter, men en kort litteraturliste med amerikansk litteratur især af kristen, psykologisk tilsnit.

Fabiano-parret er langt fra alene på markedet for missionerende litteratur med et moderne amerikansk afsæt, og de skiller sig ikke rigtigt ud fra mængden.

Kristen/psykologisk bog, der i en moderne tone missionerer for troen på en indgribende Gud.


Kristeligt dagblad

d. 14. juni 2010

af

af

Benjamin Krasnik

d. 14. juni 2010Informationer og udgaver