Bøger / faglitteratur / opskrifter

9 veje til vitalitet


Beskrivelse


Med udgangspunkt i vitalitetscirklen gives ni værktøjer til at opnå et mere vitalt og sundt liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. maj 2011

af

af

Lone Krøgh

d. 10. maj 2011

Endnu en flot bog af Thorbjörg Hafsteinsdottir, som vil appellere til især kvindelige læsere med interesse for velvære og personlig udvikling.

Thorbjörg Hafsteinsdottir har fingeren på pulsen, og denne hendes nyeste bog er en videreudvikling af hendes tidligere om kernesund kost, antiaging og smooth food. Boost din vitalitet, 2009, indeholder en række opskrifter, mens 9 veje til vitalitet handler om vitalitet mere bredt. Hafsteinsdottir introducerer en vitalitetscirkel med 9 forskellige fysiske, følelsesmæssige og mentale temaer, som er afgørende for ens velbefindende, og hun giver forslag til kost og mental træning. Hertil kommer et mindre antal opskrifter. Sproget er udmærket, og det er en meget flot bog med smukke naturbilleder fra Island, flot fotograferet mad og et indbydende og farveafstemt layout.

9 veje til vitalitet ligger i forlængelse af Haffsteinsdottirs tidligere og især af Boost din vitalitet. Der er noget klassisk new age over bogen, men den indeholder også aktuelle tendenser som mindfullness og raw food, så den kan sammenlignes og anvendes på linje med de mange nyere bøger om personlig udvikling, selvværd og visse kogebøger.

Som altid en flot bog af Thorbjörg Hafsteinsdottir. Hendes trofaste læsere vil tage den til sig, og den vil bestemt også appellere til især kvindelige læsere med interesse for velvære og personlig udvikling i almindelighed.