Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Alcatraz mod de onde bibliotekarer - krystallias riddere


Beskrivelse


Kampen mod de onde bibliotekarer spidser til, og Alcatraz må sætte alt ind for at finde en forræder i egne rækker. Roman for læsere fra 12 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. apr. 2023

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 28. apr. 2023

Kampen mod de onde bibliotekarer spidser til, og Alcatraz må sætte alt ind for at finde en forræder i egne rækker. Roman for læsere fra 12 år.

Alcatraz er på vej til Nalhalla, efter at have reddet sin far ud af biblioteket i Alexandria. Det er dog ikke blevet til den gensynsglæde som Alcatraz havde håbet på, og hans far har travlt med alt muligt andet end sin søn. Alcatraz har dog andre problemer at tænke på. Hvordan får han Bastille genindført som ridder? Hvor langt kan han strække sit Talent for at ødelægge ting? Hvilken mystisk bog er hans mor ude efter, og kan det virkelig passe at ikke alle bibliotekarer er onde? Dette er tredje bog i serien "Alcatraz mod de onde bibliotekarer".

Tempoet og niveauet holdes stadig højt og historien fortsætter i samme stil som i de to forrige bøger i serien. Der er masser af aktion, fælder og hemmeligheder, der skal afdækkes. Alcatraz snakker fortsat til læseren og kommer med kække bemærkninger. Undervejs er der også sort-hvide illustrationer, der er med til at underbygge historien. Bøgerne bør læses i rækkefølge.

Brevet til kongenDe magiske møgunger - den fjerde historie (Ved Lise Bøgh-Sørensen) handler også om riddere, mens der i De magiske møgunger - den fjerde historie også tales til læserenBrevet til kongen (Ved Lise Bøgh-Sørensen) handler også om riddere, mens der i også tales til læseren.