Bøger / faglitteratur til børn

Alt om rummet


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. apr. 2018

af

af

Stine Bille

d. 11. apr. 2018

Find ud af, hvordan man bliver astronaut, rejs med til verdens bedste observatorier. Du kan lære om hvad stjerne er, hvordan de fødes og dør. En billede-, bladre-, og samtalebog for naturinteresserede børn fra 6-8 år. Kan selvlæses fra ca. 10 år.

Bogen er delt op i fire afsnit. Første kapitel handler om vores plads i rummet og vores nærmeste nabolag. I det andet kapitel fortælles om universets mysterier. Er der liv i rummet? Og vores søgen efter liv. Tredje kapitel har overskriften; "Den yderste grænse", og handler om rumkapløbet og rumstationer. Fjerde og sidste kapitel handler om sjov i rummet. Her kan man finde ud af om man er astronaut eller astronom. Bogen sluttes af med en interaktiv ordliste, quiz over ord, der viser om man har fået styr på nogle af de galaktiske gloser. Bogen har indholdsfortegnelse og stikordsregister samt forslag til andre bøger og film om rummet.

National Geographic Kids-serien er kendt for flotte fotos, denne er ingen undtagelse. Bogen er spækket med fakta og sjov viden. Sproget kan være lidt voksent og kræve formidling til de yngste læsere.

Om emnet findes bl.a. Min første store bog om rummetMin gigastore bog om Jorden og universet eller Min gigastore bog om Jorden og universetOm emnet findes bl.a. Min første store bog om rummet eller .Informationer og udgaver