Bøger / faglitteratur / erindringer

Altid har jeg længsel : erindringer


Beskrivelse


Sangerinden og komponisten Trille Nielsen (f. 1945) fortæller om sit liv i og uden for rampelyset.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. mar. 2015

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 20. mar. 2015

Ombord på livets futtog er vi alle passagerer. Sangerinden Trille beskriver hvordan hun altid har været passager på livets tog og omfavnet livet lige meget hvilken retning det tog. Til interesserede i markante kvinder i dansk musik- og kulturliv.

Da Trilles sang "Ham gud (øjet)" i fjernsynet var der flere der fik aftenkaffen galt i halsen, men egentlig var det ikke hendes intention at provokere. I denne bog får vi, med Trilles egne ord, historien om et liv hvor hun har ladet sig føre, og forføre, af livet og de personer hun har mødt. Trille fortæller om barndommen, ungdommen og alderdommen. Det er primært de ydre ting i Trilles liv der behandles, men også hendes kamp mod depression strejfes. I bogen er der flere uddrag af hendes tekster. Bogen er udstyret med flot layoutede billeder fra Trilles karriere.

Trille fortæller reflekteret og stilfærdigt om et liv, hvor vejen forude aldrig har ligget klart, men hvor livet har haft omveje og forhindringer, men stadig været herligt.

Trille er meget privat person, og findes der ikke andre biografier om hende. Af andre biografier om stærke kvindelige personligheder i musikbranchen findes Anne Linnets TestamentetDrømmespinderi og Patti Smiths DrømmespinderiTrille er meget privat person, og findes der ikke andre biografier om hende. Af andre biografier om stærke kvindelige personligheder i musikbranchen findes Anne Linnets Testamentet og Patti Smiths .


litteratursiden.dk

d. 23. mar. 2015

af

af

Birgit Sloth

d. 23. mar. 2015

Hvem er egentlig denne Trille, som mange har kendt som sanger og programvært i DR’s børneudsendelser? Det bliver man klogere på i denne bog, der udkommer i anledning af hendes 70 års dag. Trille med d...


Weekendavisen

d. 27. mar. 2015

af

af

Bo Bjørnvig

d. 27. mar. 2015


Årbog / Historisk Samfund for Præstø Amt

2016

af

af

Mogens Bak-Hansen

2016


Standart

Årg. 29, nr. 2 (2015)

af

af

Kristin Vego

Årg. 29, nr. 2 (2015)