Bøger / faglitteratur / øvelser

Ansigtsyoga : en begynderguide : løft dit ansigt og overskud - helt naturligt


Beskrivelse


Præsentation af ansigtsøvelser, der reducerer rynker og slap hud, forebygger spændinger og giver øget velvære, og som er et naturligt alternativ til kemiske eller kirurgiske indgreb.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. okt. 2019

af

af

Pernille Poulsen

d. 11. okt. 2019

Til læsere der gerne vil lære øvelser og teknikker til ansigtsyoga som et naturligt alternativ til kemiske eller kirurgiske indgreb i kamp mod alderen.

Yoga er ikke kun godt for kroppen. De mange muskler i ansigtet har også gavn af yoga. I denne bog får du Susanne Dyhrs personlige beretning om hendes møde med ansigtsyogaen. Gennem en række kapitler lærer du selv teknikkerne, som ifølge forfatteren er et naturligt alternativ til botox og kirurgi. Du lærer at reducere rynker og slap hud, forebygge spændinger og i det hele taget opnå øget velvære. Komplette træningsprogrammer med fokus på fx panderynker eller dobbelthage og slap kæbelinje. Gode råd til naturlig hudpleje findes til sidst - herunder fx opskriften på en hjemmelavet læbepomade og en ansigtsskrub. Susanne Dyhr er underviser i ansigtsyoga og er desuden uddannet sygeplejerske og zoneterapeut.

Smuk og pædagogisk bog med overskuelige træningsprogrammer og gode tips til naturlig opstramning og pleje af moden hud.

Minder en del om Lindal-metoden, der præsenteres i Farvel rynkerAnsigtsgymnastik og om de teknikker, der skrives om i AnsigtsgymnastikMinder en del om Lindal-metoden, der præsenteres i Farvel rynker og om de teknikker, der skrives om i .