Bøger / faglitteratur

Astrologi, ernæring og sundhed


Beskrivelse


Indføring i disciplinerne medicinsk astrologi og ernæringsastrologi, herunder en gennemgang af hvilke sundhedsproblemer de enkelte stjernetegn udfordres af samt en gennemgang af proteiner, kulhydrater, vitaminer, mineraler mm.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. feb. 2018

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 8. feb. 2018

Fagbog af den medicinske astrologis fader om astrologi og ernæring/sundhed. Bogen er fra 1977 og udgives nu for første gang på dansk. For astrologer eller læsere med stor viden om astrologi.

Kan menneskets helbredsproblemer identificeres gennem ens fødselshoroskop? Det er hovedspørgsmålet i denne bog, der er skrevet af biokemikeren, der har grundlagt medicinsk astrologi. Bogen giver en gennemgang af blandt andet proteiner, kulhydrater, stofskifte, fedtsyre, enzymer, hormoner, vitaminer og mineraler fra et astrologisk synspunkt. Der gennemgås hvilke stjernetegn, der har brug for hvilke vitaminer, samt hvilke planeter, der styrer hvad. Bogen kommer også ind på at vælge en læge, der har en fødselsdato, der passer til patienten samt det rette tidspunkt for operationer m.m.

Denne bog har klassikerstatus for astrologer med interesse for ernæring. Bogen er velskrevet, men er ikke for lægmænd. Den kræver stor forhåndsviden om astrologi. Bogen slutter noget brat med en gennemgang af præsident Johnsons dødshoroskop. Der opsummeres eller afsluttes ikke på bogen som helhed.

Find det rette tidspunktAstrologi og sundhed og Astrologi og sundhed omhandler også astrologien til brug for bedre sundhedFind det rette tidspunkt og omhandler også astrologien til brug for bedre sundhed.