Bøger / faglitteratur

At elske det der ikke er perfekt : hvordan man accepterer sig selv i en verden, der stræber efter det perfekte


Beskrivelse


Selvhjælpsbog i otte afsnit om evnen til at se med kærlige øjne på sig selv og andre i stedet for at stræbe efter det perfekte. Temaerne er: selvomsorg, familie, medfølelse, forhold, mod, healing, oplysning og accept.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. aug. 2020

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 18. aug. 2020

Selvhjælpsbog af den sydkoreanske munk og lærer Haemin Sunim om evnen til at se med kærlige øjne på sig selv og andre i stedet for at stræbe efter det perfekte. For voksne med interesse i selvhjælpsbøger og buddhistisk tankegang.

Bog i otte afsnit, hvor forfatteren gennemgår forskellige dele af det at slippe den umulige tanke om at være perfekt. Emnerne er: selvomsorg, familie, medfølelse, forhold, mod, healing, oplysning og accept. I hvert afsnit beskriver forfatteren sine centrale pointer om emnet først i et prosastykke og dernæst i citatform, hvor pointerne er bygget op som en art digte. Indimellem citaterne/digtene er der illustrationer, og de enkelte citater/digte er adskilt af stjerner.

Smuk bog med lækre illustrationer og fin opsætning af citaterne. Bogen tager primært udgangspunkt i forfatterens egne oplevelser, fx med venner fra universitetet, hans forældre m.m. Bogen vil have gavn af, at man læser den i mindre bidder, da de mange visdomsord og citater er svære at fordøje i en kontinuerlig læsning.

Bogen minder i tematikker om Visdommens essensZenDe ting du først kan se, når du sætter farten ned og Zen De ting du først kan se, når du sætter farten nedBogen minder i tematikker om Visdommens essens og De ting du først kan se, når du sætter farten nedBogen minder i tematikker om Visdommens essens og Zen .