Bøger / skønlitteratur / roman

Babyalarm : psykologisk thriller


Beskrivelse


Katrine bliver mor for første gang, og alting tyder godt. Men noget er ikke, som det skal være, og Katrines verden vakler i takt med at troen på hende selv bliver mindre og mindre.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. juni 2014

af

af

Camilla Sejerøe

d. 20. juni 2014

Effektiv psykologisk thriller. Ikke egnet til småbørnsforældre og folk med svage nerver!.

Vibeke Dorph er ny på den danske/nordiske krimi-stjerne-himmel. Hun har skrevet på mange andre måder som freelancer. Skrivestilen er stille, intens og mørk. Der er skygger bag dørene, og en trykket stemning. Det går ikke stærkt, men man hænger på, side for side. Romanen handler om en ung mor, der får en fødselsdepression - eller gør hun? Vi fornemmer, at der er noget andet på spil, men ser (naturligvis) først til sidst, hvad der i virkeligheden foregår. Der er spænding fra første til sidste side.

Skrivestilen minder om Läckberg og de andre nordiske, kvindelige krimiforfattere, selvom der er tale om en mere lavmælt fortælling - der er ikke altid brug for store armbevægelser eller vold for at skabe uhygge.

En stram og velkomponeret thriller, der nok skal få ben at gå på ud af biblioteket. Vi kan håbe på, der kommer flere fra denne lovende forfatter - vi kan godt bruge dem.


litteratursiden.dk

d. 2. juli 2014

af

af

Britta Voergaard Poulsen

d. 2. juli 2014

Knugende spændingsroman fra debutant om en fødselsdepression, der måske er mere end det og ikke udelukkende et produkt af psyken. Romanen lægger ud med ét af flere flashbacks skrevet i kursiv på bedst...


Berlingske tidende

d. 16. juni 2014

af

af

Merete Reinholdt

d. 16. juni 2014


Weekendavisen

d. 9. maj 2014

af

af

Lars Brix Nielsen

d. 9. maj 2014