Bøger / faglitteratur / kogebøger

Bær fra Samvirke


Beskrivelse


Nye og traditionelle opskrifter med bær, i bl.a. desserter, hovedretter og snacks, fx lynsyltede agurker med jordbær, grydestegt andebryst med rødløg og kirsebær, og tranebærkage med pekannødder og chokoladeskum.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juli 2015

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 17. juli 2015

Lille bog med nye og traditionelle opskrifter med bær. For alle der kan lide bær - især for begyndere og evt. andre der har brug for et overskueligt udvalg.

Bogen er en del af serien "Mad fra Samvirke". Der er et varieret udvalg af desserter, hovedretter og snacks med bær. Ind imellem oplysende afsnit om kostpyramiden, bærrenes historie og historien om Samvirke-kogebøgerne som er en opfølger til "Brugsens små kogebøger" der blev udgivet mellem 1978-1994. Forfatteren har skrevet de øvrige bøger i serien "Mad fra Samvirke" og er medforfatter til Stormkøkkenet. Bogen er i hardback 15 x 19,5 cm.

Solid bog med et fint udvalg af opskrifter, flotte billeder og præcise instrukser. Nok til at inspirere men alligevel så kortfattet at det ikke bliver umuligt at vælge. Derfor og fordi mange af opskrifterne er enkle, er den velegnet til nye køkkenskrivere.

Nyeste bog om bær er Hverdagsmad med frugt og bær fra River CottageFrugt og bær fra haven som dog er lang mere omfattende. Af ældre titler kan nævnes Draznins fire bær-bøger der også er udkommet samlet i Frugt og bær fra havenNyeste bog om bær er Hverdagsmad med frugt og bær fra River Cottage som dog er lang mere omfattende. Af ældre titler kan nævnes Draznins fire bær-bøger der også er udkommet samlet i .