Bøger / skønlitteratur / roman

Bag masker


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


En dansk mand er blevet myrdet på bestialsk vis på en græsk ø. Sagen henlægges, men da endnu en mand myrdes aner politiassistent Morten Krag paralleller i de to sager. Sagen har muligvis forbindelse til nogle forsvundne piger og måske også til politichefens datter, som på mystisk vis har forladt familien.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. mar. 2020

af

af

Steffen Gordon Nielsen

d. 2. mar. 2020

Ottende bind i serien om politiassistent og psykoterapeut Morten Krag byder atter på neglebidende spænding og velskrevet underholdning. For læsere af danske politikrimier sat i et genkendeligt miljø.

En dansk mand er blevet myrdet på bestialsk vis på en græsk ø. Sagen henlægges, men da endnu en mand myrdes aner Krag paralleller i de to sager. De to mord har muligvis forbindelse til nogle forsvundne piger og måske også til politichefens datter, som på mystisk vis har forladt familien. Der venter Krag og hans erfarne mentor Carl Hansen en vanskelig sag, hvor intet er hvad det giver sig ud for at være. En sag som får store personlige konsekvenser, da Krags gravide kæreste bliver truet på livet. Første bind i serien Morten Krag er Blind vej.

Spændende og letlæselig politikrimi, sat i et genkendeligt miljø. Sprogligt virker den lidt vel konstrueret og klichefyldt, men det går ikke ud over plottet og spændingsflowet, som holder til sidste side. Kan læses uafhængigt af de øvrige bind i serien.

Der er paralleller til Ole Frøslev, Niels Lillelund og Jussi Adler Olsens bøger A.RA.R..


Politiken

d. 21. dec. 2020

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 21. dec. 2020


Jyllands-posten

d. 3. maj 2020

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 3. maj 2020