Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Bamser, bomber og brødristere


Beskrivelse


En spændende og sjov bog med youtuberen Niki Topgaard i hovedrollen som sig selv, der pludselig bliver jagtet af en psykopatisk bamse, som ihærdigt forsøger at slå ham ihjel. For dem der kan lide sjove bøger med masser af fart og spænding. Fra 10 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. sep. 2020

af

af

Martin W Hansen

d. 18. sep. 2020

En spændende og sjov bog med youtuberen Niki Topgaard i hovedrollen som sig selv, der pludselig bliver jagten af en psykopatisk bamse, som ihærdigt forsøger at slå ham ihjel. For dem der kan lide sjove bøger med masser af fart og spænding. Fra 10 år.

Denne bog er skrevet i et samarbejde mellem forfatteren Kristoffer J. Andersen og den kendte, danske youtuber Niki Topgaard. Niki er hovedpersonen i bogen, hvor vi først møder ham i færd med at lave en ny youtube-video, hvor han pakker forskellige indkøb fra "Wish" ud. En af pakkerne viser sig at indeholde en talende bamse, som Niki ikke rigtigt husker at han har bestilt. Bamsen påstår hårdnakket at den er langt klogere end Niki, hvorefter den ihærdigt forsøger at slå ham ihjel. Til Nikis store frustration, vender bamsen konstant tilbage til ham, uanset hvor mange gange han ødelægger den.

Det er en virkelig sjov bog med masser af action, når Niki Topgaard smadrer bamser til højre og venstre, og samtidig prøver at overbevise både sin psykolog og sine venner om at han ikke er skør.

Bestemt en bog der vil tale til de der kunne lide Monster-bamsenDukkernes nat. 3 og Dukkernes nat 3, men som ikke vil have noget imod lidt mere action undervejsBestemt en bog der vil tale til de der kunne lide Monster-bamsen og Dukkernes nat 3, men som ikke vil have noget imod lidt mere action undervejs.