Bøger / skønlitteratur / roman

Beautiful bastard


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Chloe Mills er ung, kvik og ambitiøs og godt på vej mod sit drømmejob. Hendes chef Bennett Ryan er arrogant og krævende. Snart vikles de ind i et spind af begær og besættelse.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. maj 2016

af

af

Merete Trap

d. 24. maj 2016

Smukke, unge kvinder, der forelsker sig i forbudte rigmænd. Scenen er sat til en erotisk serie, hvor dette er de to første bind. For dem der bare ikke kan få nok af erotik.

Chloe Mills er ung og ambitiøs. Eneste problem er hendes chef, Bennett Ryan, en rigtig "Beautiful bastard". På trods af deres indbyrdes magtkampe, mærker de en intens tiltrækning, og snart har de sex overalt, især på kontoret. Men kan de undgå at forelske sig i hinanden? Sara er Chloes veninde, og efter et ulykkeligt forhold flytter hun til New York. På en natklub møder hun en "Beautiful stranger", og har hed sex med ham. Den fremmede hedder Max, er Bennett Ryans ven, en rigmand og kvindebedårer. De to får et uforpligtende forhold, baseret på sex på offentlige steder, men kan de undgå at forelske sig i hinanden? Christina Lauren er synonym for veninderne Christina Hobbs og Lauren Billings.

To erotiske fortællinger efter den kendte skabelon, hvor smukke unge kvinder og flotte rigmænd tiltrækkes, kæmper magtkampe, har hed og forbudt sex, men overgiver sig til den ægte kærlighed. Herværende udgivelser forekommer dog i udpræget grad som hule kopier af tidligere erotiske udgivelser, hvor handlingen blot er et skelet til at bære de erotiske scener.

Kan sammenlignes med de mange andre udgivelser i den erotiske genre, som er inspireret af "Fifty Shades" fænomenet, uden dog at indeholde s/m elementerne.


litteratursiden.dk

d. 8. juli 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 8. juli 2016

Forførende og sexet sommerlæsning med garanti for blussende kinder! Christian Lauren er ikke én men to forfattere, der sammen skriver erotisk, romantisk litteratur. De lægger bestemt ikke fingrene i m...