Bøger / faglitteratur / erindringer

Besættelse og befrielse


Beskrivelse


Forfatteren beretter om hvordan han besættes af ånder og dæmoner, indtil han en dag finder fresle i troen på Gud, Jesus og det kristne fællesskab.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juni 2014

af

af

Merete Trap

d. 2. juni 2014

En personlig beretning om at blive besat af det onde, og om at finde frelse i Gud. Bogen henvender sig til læsere, der er åbne overfor muligheden af at der er mere mellem himmel og jord, samt spirituelt interesserede.

I Jan Brus Pedersens familie har man altid leget "ånden i glasset", men Jan begynder at tage det et skridt videre, og han bliver opsøgt af spøgelser. En aften går det over gevind, og Jan overfaldes af dæmoner. Han og hans søster Pernille, samt deres venner går i panik og Jan søger tilflugt hos sine forældre. Familien plages nu af dæmoner og der opsøges hjælp hos især præster, men også Jehovas Vidner og psykiatrien. Det er dog først da Jan møder sognepræst Holger Haldrup, at han oplever et gennembrud. Jan bliver nu praktiserende kristen, og finder frelse i troen på Gud og Jesus, samt det kristne fællesskab. Fortællingen er tilsat kommentarer fra bl.a. Jans søster, forældre og andre involverede, samt bibeluddrag. Dette er en rigtig uhyggelig personlig beretning, om en farlig leg med det okkulte. Det er også en beretning om at finde frelse i Gud. Bogen bør læses med et åbent sind, da der både forekommer dæmoner, engle og frelse gennem bøn.

Kan sammenlignes med Ånden i hånden : jeg troede det var Gud, 2000, af Marianne Agger, der også handler om ånden i glasset, dæmonbesættelse og efterfølgende frelse i form af troen på Gud.

En uhyggelig, personlig beretning om dæmoner, besættelse og frelse gennem troen på Gud og Jesus. For læsere med et åbent sind.