Bøger / faglitteratur / øvelser

Bevæg dit liv : mærk dig selv og din krop gennem dans og bevægelse


Beskrivelse


FeminineFlow er et personligt selvudviklingskoncept med fokus på krop og bevægelse, hvis formål er at slippe dit hoveds forsøg på at kontrollere din krop og i stedet få kontakt til dit autentiske jeg. Konceptet er udviklet af tidligere professionel danser og deltager i Vild med Dans, Mie Moltke (f. 1981).

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. aug. 2017

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 3. aug. 2017

Til kvinder med interesse i selvudvikling som gerne vil have større fornemmelse af deres krop bl.a. via bevægelse.

Bogen tager udgangspunkt i FeminineFlow, som er et personligt selvudviklingskoncept med fokus på krop og bevægelse. Konceptet er udviklet af Mie Moltke, og formålet er at du slipper dit hoveds forsøg på at kontrollere din krop og i stedet får kontakt til dit autentiske jeg. Konceptet bygger på bevægelse og dans, da man herigennem kan mærke sine sande følelser og eksistens. Mies egen historie fortælles indledningsvis. Hvordan hun som ung stræbte efter at være tyndest og bedst til dans og hvordan hun, som voksen, er blevet glad for sin krop. Der er teori og konkrete øvelser i hvordan du identificerer din personlige løgn, bruger Chakrasystemet og lytter til din krop. Der er også eksempler på hvilke følelser der fx giver én en negativ selvopfattelse. Mie Martha Moltke er professionel danser og er bl.a. kendt fra Vild med Dans.

En selvhjælpsbog med fin fordeling af teori og øvelser. Disse er beskrevet ned i mindste detalje så de er nemme at følge. Mie Moltkes egen passion for dans og mental sundhed brænder igennem.

Selvudvikling og selvværd er også fokus i Mod til at være digTankernes magtSjælens fem rytmer og Tankernes magt. Sjælens fem rytmer har, som den aktuelle bog, fokus på dans og selvudviklingSelvudvikling og selvværd er også fokus i Mod til at være dig og . Sjælens fem rytmer har, som den aktuelle bog, fokus på dans og selvudviklingSelvudvikling og selvværd er også fokus i Mod til at være dig og Tankernes magt. har, som den aktuelle bog, fokus på dans og selvudvikling.