Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Blue notes


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Opskrifter til strikning af bluser og trøjer i blå nuancer.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. feb. 2014

af

af

Rikke Bruun

d. 20. feb. 2014

Man skal have en vis erfaring med at læse strikkeopskrifter og med forskellige strikkemønstre, da bogen er uden strikketekniske forklaringer, og den eneste hjælp, der forefindes i bogen er en lille liste over forkortelser.

Susie Haumann har her udgivet en lækker strikkebog i stort hæfteformat med 9 designs og opskrifter på klassiske trøjer og cardigans til kvinder holdt i blå nuancer, hvilket giver et flot og stilrent udtryk i bogen. Bogen er meget ligetil og direkte og giver 4 sider til hvert design. De to første sider indeholder et billede af trøjen og oplysninger om mål, materialer og strikkefasthed. Herefter følger en side med selve opskriften med montering, og hvert design afsluttes med en grafisk tegning af trøjen samt et nærbillede af strikketøjet.

Susie Haumann har tidligere udgivet bøger i samme format fx Grey Days, 2013, men også Annette Danielsen har udgivet strikkebøger i samme hæfteformat.

En simpel og stilren udgivelse med trøjer og cardigans til kvinder. Bogens designs gør sig rigtig godt i de blå nuancer, men de kan selvfølgelig strikkes i andre farver.


Håndarbejde nu

Årg. 49, nr. 3 (2014)

af

af

Marianne Wittorff

Årg. 49, nr. 3 (2014)