Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Børnestrik på pinde 3 1/2-4 : hæfte 1


Beskrivelse


Ca. 15 opskrifter på strik til 2-8-årige børn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. aug. 2013

af

af

Christine Christensen

d. 15. aug. 2013

Ny inspiration til alle strikkeglade mødre og bedstemødre.

Hæfterne Børnestrik på pinde 3 1/2-4 og Babystrik på pinde 3 1/2-4 indeholder 10-15 opskrifter på trøjer, toppe, tunikaer, veste og sweatre til piger og drenge i henholdsvis størrelse 0-2 år og 2-8 år. Opskrifterne er gennemarbejdede og illustreret med mange fotos, så det færdige resultat kan ses i forskellige størrelser og garntyper. Alle opskrifter passer til garn med strikkefastheden 22 masker glat = 10 cm i bredden, så ligegyldigt om man ønsker at strikke i uld, alpaka, bomuld eller en blanding er det muligt at tilpasse mønstrene efter det ønskede resultat. Mange modeller strikkes oppefra og ned, så længde og ærmelængde kan tilpasses undervejs. Bagerst findes en liste med forslag til hvilke garner, man kan bruge og hvilke garner, der er anvendt i opskrifterne.

Forfatteren har udgivet adskillige strikkebøger bl.a. Babystrik på pinde 3 i samme serie og Kæk og klassisk børnestrik : 2-10 år. Babystrik er også temaet for Velkommen til verden : bæredygtigt babystrik der har fokus på det naturlige eller All you knit is love : babystrik 0-18 mdr..

Lene Holme Samsøe er kendt fra en lang række strikkebøger i samme gennemarbejdede og indbydende design, der på en gang er både nutidigt og klassisk. Mønstrene i de to fine hæfter er et godt udgangspunkt for at eksperimentere med farver og design og de fleste strikkeopskrifter er afbildet med flere garntyper og variationsmuligheder.