Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Close


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Opskrifter på 26 kropsnære bluser og trøjer til kvinder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juni 2011

af

af

Jette Andreasen

d. 29. juni 2011

Disse moderigtige strikkeopskrifter vil tiltale kvinder, der ikke er bange for at vise former. Men selvom målgruppen nok især er ung, skal man helst have haft strikkepinde mellem hænderne før, for kropsnært tøj kræver mange ind- og udtagninger, og dermed stiger sværhedsgraden.

Forfatteren har tidligere skrevet 2 kogebøger, senest Løgløse dage, 2008. Hun har her formået, at lave en lækker strikkebog, der fanger øjet med store, flotte billeder af strik båret ved vandet, ved molen, i skyggen, i byen etc. Dernæst følger de 26 meget udførlige opskrifter til kropsnære bluser i såvel tykt som tyndt garn. Ensfarvet, stribet og smukt mønsterstrikket. Et par sider viser desuden klare trin-for-trin billeder af specielle strikketekniske udfordringer. En smart og brugbar detalje er, at man i bogen finder QR stregkoder, som kan scannes med en smartphone og linker til film med strikketeknik på You Tube.

Bogen er lidt mere sprælsk end Lene Holme Samsøe: Feminin strik, 2007, og Mere feminin strik, 2011, men er designmæssigt mere i familie med disse end med Marianne Isagers strikkebøger.

Flotte kropsnære strikbluser til kvinder, der har prøvet at strikke før.