Bøger / skønlitteratur / roman

Copyman : krimi


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Politiassistent Morten Krag har egentlig orlov for at forsøge sig som psykoterapeut, men da en seriemorder er på spil og der er forbindelse til en af Mortens klienter, må han assistere sine tidligere kolleger.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. nov. 2014

af

af

Per Månson

d. 13. nov. 2014

Politiassistent Morten Krag har egentlig orlov for at forsøge sig som psykoterapeut, men da en seriemorder er på spil og der er forbindelse til en af Mortens klienter, må han assistere sine tidligere kolleger. For thriller- og krimilæsere.

Morten Krag har egentlig trukket sig tilbage for at blive psykoterapeut og har det fint med det, men da en sag involverer en af hans klienter og måske også ham selv, må han tilbage i folden. En seriemorder likviderer en række personer, der har forbindelse til en uopklaret sag om en ung kvindes forsvinden i Norge 10 år tidligere.

En udmærket krimi fra den bedre del af mellemklassen. Spændingskurven holdes godt hele vejen igennem og sproget er nuanceret og virkelighedstro.

Hovedpersonen Morten Krag træffer vi første gang i Blind vej og senere i 5 andre krimier. Forfatter Steen Harvig kan fx sammenlignes med Niels Lillelund.


Jyllands-posten

d. 30. mar. 2015

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 30. mar. 2015


Politiken

d. 21. dec. 2014

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 21. dec. 2014