Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Da fremtiden blev stjålet


Beskrivelse


En engel, en ridder og en 7-årig pige skal sammen redde hele verdens fremtid, som i øvrigt bliver styret af en blæksprutte i en fiskebowle. Lyder det skørt? Det er det også!

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. maj 2020

af

af

Mette Balle Christensen

d. 4. maj 2020

En engel, en ridder og en 7-årig pige skal sammen redde hele verdens fremtid, som i øvrigt bliver styret af en blæksprutte i en fiskebowle. Lyder det skørt? Det er det også! Højtlæsningsbog fra 5 år.

I himlen står blæksprutten Fru Mortensen og styrer fremtiden. Englen Hassan får ved et katastrofalt uheld hentet en flok sørøvere op i himlen. De stjæler fluks Fru Mortensen og vender tilbage til jorden. Hassan ved, at han hurtigst muligt må have hentet Fru Mortensen tilbage, og han ved også, at han får brug for hjælp. Derfor genopliver han den ikke særligt modige ridder, Arne, som er tip-tip-tip-oldefar til 7-årige Lula, som Hassan også får rodet ind i jagten på fremtiden.

En fuldstændig vanvittig og sjov højtlæsningsbog, hvis handling overrasker gang på gang og slet ikke er til at regne ud. Det er en fortælling, der helt sikkert vil begejstre børn i mange aldre (og deres forældre). Historien er krydret med skønne illustrationer, der minder om tegningerne i Ole Lund Kirkegaards bøger. En super flot debut som børnebogsforfatter af Lasse Spang Olsen.

I samme genre af humoristiske højtlæsningsbøger findes fx Minimund.


litteratursiden.dk

d. 7. sep. 2020

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 7. sep. 2020

Højtlæsningsbog med et plot, der er lige så skørt, vildt og sjovt som i den mest hæsblæsende actionfilm. En imponerende flot debut med fantastiske illustrationer. Ingen kan gætte, hvad der sker i hist...