Krigen raser i Europa. Året er 2025 og lokaliteten Tasiilaq - en lille østgrønlandsk bygd. Her følger vi hverdagen på bygdens sygehus med dets op- og nedture, menneskeskæbner og den allestedsnærværende natur. Velegnet til læsekredse og yndere af ny dansk skønlitteratur generelt.
I en lille grønlandsk by ligger et hospital. På hospitalet arbejder en række forskellige fagfolk. Inden i den sammensatte personalegruppe er der fuldt af sorg, glæde, frygt, kærlighed, raseri og fortvivlelse. Blandt alle de følelser lever fortællingen. I løbet af et enkelt sommerdøgn møder vi den skizofrene Sivert, den kræftramte Carina, Overlæge Gordon og hans hemmelige elskerinde den tyske patient og tolken Henriette, med den gennemsigtige netundertrøje.
Med vanlig sproglig elegance beskriver Leine sammenholdet og fællesskabet i det lille samfund. Der er smukke beskrivelser af naturen og de mennesker, der lever og bor i dens nærvær, upåvirkede af det dystopiske Europa forfatteren varsler om få år. Selvom denne bog foregår i fremtiden er science fiction-delen meget nedtonet og fungerer mest som en samfundskritisk kommentar.
Minder om Kim Leines egen TunuGodhavnAlle ender i Nuuk og Iben Mondrups Godhavn der begge solidarisk fortæller om livet i Grønland. I den selvbiografiske Alle ender i Nuuk fortæller Bente Rosing om livet som sygeplejerske i GrønlandMinder om Kim Leines egen Tunu og Iben Mondrups der begge solidarisk fortæller om livet i Grønland. I den selvbiografiske Alle ender i Nuuk fortæller Bente Rosing om livet som sygeplejerske i GrønlandMinder om Kim Leines egen Tunu og Iben Mondrups Godhavn der begge solidarisk fortæller om livet i Grønland. I den selvbiografiske fortæller Bente Rosing om livet som sygeplejerske i Grønland.