Bøger / skønlitteratur / roman

De stumme piger


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Efterforskeren Tanya Nielsen skal opklare mordet på voldtægtsforbryderen Gordon Nimb. Det står hurtigt klart, at mange har et motiv til at myrde Nimb. Snart viser det sig, at Tanya må være forsigtig, for hvem kan hun stole på?

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. aug. 2020

af

af

Sanne Mendel

d. 19. aug. 2020

Spændende og uhyggelig krimi om efterforskeren Tanya Nielsen, som skal opklare et mord på en voldtægtsforbryder. For læsere af kriminalromaner.

Bogen er en selvstændig fortsættelse til Proxy. Psykopaten og voldtægtsforbryderen, Gordon Nimb, bliver brutalt myrdet imens han har sex med sin hustru, Mila, som slipper levende fra overfaldet. Tanya Nielsen, og hendes nye makker, Kadeem, får til opgave at opklare mordet. Det står hurtigt klart for Tanya, at mange har et motiv til at myrde Nimb, som har mishandlet og torteret unge kvinder under voldtægterne. Snart viser det sig, at Tanya må være ekstra forsigtig, for hvem kan hun stole på?.

Fremragende krimi med et godt plot og en velfortalt historie. En særdeles velskrevet og underholdende krimi.

Et lignende forfatterskab kunne være Jakob Melanders krimiserie om Lars Winkler. Første bog i serien hedder Øjesten.


litteratursiden.dk

d. 17. sep. 2020

af

af

Per Eilif Månson

d. 17. sep. 2020

Steffen Jacobsen har skrevet en voldsom og hæsblæsende krimi med uhyggelige perspektiver. En dømt, men nu løsladt, voldtægtsforbryder og voldspsykopat, Gordon Nimb, bliver slagtet i sit hjem. Tanya Ni...


Politiken

d. 10. okt. 2020

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 10. okt. 2020


Berlingske tidende

d. 28. sep. 2020

af

af

Merete Reinholdt

d. 28. sep. 2020