Bøger / skønlitteratur / roman

Den cubanske danser


Beskrivelse


En balletforestilling i det berygtede San Quentin-fængsel ender med voldtægt og mord, og da Californien er ramt af en voldsom snestorm, vanskeliggøres opklaringsarbejdet for kriminalassistent Alex Nash.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juni 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 17. juni 2015

Balletdanseren Zack Leons optræden i San Quentin-fængslet ender med et tragisk mord, og den unge mand er pludselig morder og på flugt - en flugt der leder ham til ofrets ekskone, hvor han strander midt i en snestorm. For krimilæsere.

Den cubanske balletdanser Zack Leon bliver efter sin forestilling i San Quentin-fængslet voldtaget af en af fangerne. Det er ikke første gang, at det sker for Zack, men denne gang slår han sin voldtægtsmand ihjel. Flugten fører ham ud i en sjælden snestorm og ad små veje, indtil han kører galt lige nedenfor den sygdomsramte Linn Grahams hus. En utryg Linn tager ham ind, uvidende om at han lige har dræbt hendes eksmand. Kriminalassistent Alex Nash er blevet tilkaldt til fængslet, pga. ofrets tilknytning til byen Willow Bay, hvor både han og Linn Graham bor. Alt imens Zack og Linn kommer hinanden nærmere, prøver Alex at finde morderen. Dette er 3. bind i serien om Alex Nash, der starter med Fabergés hemmelighed. I dette 3. bind fortsætter den underliggende historie om advokaten Carmen Dupont, der heftigt efterstræber Alex, som hun mener er den retmæssige arving til den russiske Zartitel.

Endnu en spændende roman skrevet af den engelsk-danske forfatter, som dog indimellem kommer lidt nemt om ved nogle af plottets dele.

Listen med amerikanske spændingsforfattere er lang. Læsere af Dan Brown, John Hart og Dennis Lehane vil også kunne finde fornøjelse i denne serie.


Politiken

d. 17. maj 2015

af

af

Anne Bech-Danielsen

d. 17. maj 2015