Bøger / skønlitteratur / roman

Den engelske pige


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Den israelske agent Gabriel Allon bliver involveret i en sag om en ung kidnappet kvinde, som viser sig at være den engelske premierministers hemmelige elskerinde. Hun skal findes inden syv dage, ellers mister hun livet og premierministeren sin karriere.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. feb. 2014

af

af

Lone Krøgh

d. 21. feb. 2014

Tiende del i den ganske udmærkede og meget læste spændingsserie med den konservatoruddannede israelske agent Gabriel Allon. Nye læsere kan begynde her, og såvel nye som gamle læser vil være godt og effektivt underholdt.

Endnu en gang har Gabriel Allon trukket sig tilbage fra den israelske efterretningstjeneste for at virke som konservator og nyde livet sammen med sin dejlige kone. Endnu en gang lader han sig overtale til at tage sig af en ganske særlig delikat sag. Og endnu en gang er han oppe mod stærke kræfter, for hvem et liv fra eller til ikke betyder det store. Madeline Hart er ung og smuk og et lovende talent i engelsk politik. Hun forsvinder sporløst under en ferie på Korsika, hvorefter den engelske premierminister bliver afpresset og hans politiske karriere truet, fordi Madeline var hans hemmelige elskerinde. Sagen fører Allon rundt i Paris, London og Moskva, og som læser hænger man gladeligt på. Plot, komposition og personskildring overbeviser og indfanger, og slutningen lægger endnu en gang op til en ændring i Allons liv. Vi får se.

Amerikanske Daniel Silva (f. 1960) er tidligere udenrigskorrespondent, og hans glimrende serie med Gabriel Allon leder tankerne hen på en nutidig John le Carré.

Tiende bind i serien om den israelske agent og kunstkender Gabriel Allon og som altid er det god underholdning i den bedste ende af spændingsgenren. For spændingslæsere på alle biblioteker.


Jyllands-posten

d. 19. mar. 2014

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 19. mar. 2014


Berlingske tidende

d. 5. apr. 2014

af

af

Jesper Beinov

d. 5. apr. 2014