Bøger / faglitteratur / kostvejledninger

Den medicinske seers guide til en sund lever : ny viden om eksem, psoriasis, diabetes, vægtproblemer, akne, gigt, galdesten, belastet binyre, træthed, fedtlever, tyndtarmsproblemer & autoimmun sygdom


Beskrivelse


Mediet Anthony William forklarer om leverens funktion og relaterede sygdomme og helbredsproblemer. Med forslag til alternativ behandling gennem kosten, samt opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. aug. 2019

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 1. aug. 2019

Mediet Anthony William retter nu sit fokus mod leveren. For folk som søger alternative svar på deres sygdomme og lidelser.

Anthony William oplevede som fireårig at ånden kom ind i hans liv. Denne ånd lærte ham at se de virkelige årsager til folks lidelser, og forfatteren føler, det er hans pligt at videregive disse informationer til omverdenen. I denne aktuelle udgivelse sætter han fokus på leveren som på verdensplan er et voksende problem, da en overbelastet lever kan medføre en række sundhedsproblemer, som påvirker alle dele af kroppen. Forfatteren forklarer, hvad der ligger bag diverse sygdomme og giver en detaljeret vejledning i, hvordan man kan forbedre situationen for sin lever og sit helbred bl.a. med helbredende fødevarer. Bogen er illustreret med farvefotos og indeholder opskrifter samt register bagerst.

Læseren skal købe historien med ånden for at bogen kan fremstå troværdig. Gør man det, har man et omfangsrigt og detaljeret værk om alle de faktorer som påvirker ens lever. Bogen har et højt fagligt niveau og indeholder mange fagtermer, dog kan jeg ikke vurdere om den er faktuel korrekt.

Elsk din lever og lev længereLeveren og Leveren har også et alternativt syn på helbredelse af sygdommeElsk din lever og lev længere og har også et alternativt syn på helbredelse af sygdomme.