Bøger / faglitteratur / opskrifter

Den meget lette guide til snoningsstrik : trinvise teknikker, letforståelige mønsterbeskrivelser og projekter, der kan få dig i gang


Beskrivelse


Guide til snoningsstrik, dens teknikker og foretrukne garntyper samt eksempler på mønstre til bl.a tasker og tæpper.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. apr. 2016

af

af

Camilla Sejerøe

d. 8. apr. 2016

Disse to strikkebøger om hhv. snoninger og kniplinger, er til begynderen. Man skal kunne slå op, strikke ret og vrang og så kan man gå i gang.

Bøgerne er opdelt i en række lektioner med fakta om garner, teknikker m.v. Hver lektion indeholder en beskrivelse, nogle mønstre og nogle projekter. Projekterne er opskrifter, der anvender de teknikker, der er beskrevet i lektionen. Bagerst forkortelse, diagramforklaring og indeks. Forfatteren har skrevet en række lette strikkeguides på engelsk, som disse også er oversat fra. Illustrationer både som farvefotos, tegninger og instrukser.

Bøgerne bærer præg af at være oversat, og man kan tydeligt se den kulturelle engelske tone i både lektioner og projekter. Opbygning og instrukser er fine og logiske.

Der er udkommet en del strikkebøger gennem de sidste par år, også en del grundbøger. Et eksempel er Strikkerens mønsterbog, der ligeledes blev udgivet af Turbine, og som ligner i udstyr og oversættelse.