Bøger / faglitteratur / strikkemønstre

Moderne flerfarvestrik


Beskrivelse


200 strikkemønstre illustreret med farvefoto og mønsterdiagram. Mange af mønstrene er geometriske, men der er også planter, dyr og andet. Med opskrifter på luffer, huer, halsrør og trøjer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2018

af

af

Camilla Sejerøe

d. 16. jan. 2018

Hvis du er en erfaren strikker, er her en hjælpende hånd til at få dit strik pænt, og rigtig meget inspiration til dine egne designs.

Bogen indeholder 200 moderne mønstre, langt de fleste i to farver. Der er også et langt afsnit med teknik i starten og enkelte, udvalgte opskrifter bagerst. Alle mønstre er illustreret med farvefoto og mønsterdiagram. Mange af mønstrene er geometriske, men der er også planter og dyr, fx kaktus, forskellige blade og ranker, ugler, heste, hunde og meget mere. Andrea Rangel er meget aktiv på de sociale medier i strikkesammenhæng, og nogen vil kende hende fra Ravalry eller Instagram.

En virkelig lækker og meget inspirerende strikkebog, der samtidig indeholder mange gode teknikker, tips og trick. Samtidig er mønstrene meget fine og nyskabende, så alt i alt et meget dejligt bekendtskab.

150 nordiske strikkemønstre200 Fair Isle-mønstre har næsten samme emne, men som titlen antyder, med hovedvægt på de nordiske mønstre. Der findes tilsvarende med fx fair isle mønstre. Et eksempel kunne være 200 Fair Isle-mønstre150 nordiske strikkemønstre har næsten samme emne, men som titlen antyder, med hovedvægt på de nordiske mønstre. Der findes tilsvarende med fx fair isle mønstre. Et eksempel kunne være .



Informationer og udgaver