Bøger / faglitteratur / rejseguides

Den portugisiske pilgrimsvej : fra Porto til Santiago de Compostela : den centrale vej, kystvejen, den spirituelle vej


Beskrivelse


Guide til den portugisiske pilgrimsrute til Santiago de Compostela. Velegnet for vandrere til at medbringe på pilgrimsturen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. sep. 2020

af

af

Jytte Bræmer

d. 4. sep. 2020

Guide til den portugisiske pilgrimsrute til Santiago de Compostela. Velegnet for vandrere til at medbringe på pilgrimsturen.

Der er to pilgrimsruter mod Santiago de Compostela på portugisk jord, den centrale vej og Kystvejen. De er blevet mere og mere populære i de seneste 10 år, da antallet af overnatningsmuligheder er steget. Guiden er i et lille lommeformat, så den kan medbringes på turen. Efter et kort historisk rids samt praktiske råd om udstyr, følger bogens opdeling i de 12 etaper, som turen ad Centralvejen kan opdeles i. For Kystvejens vedkommende kan den opdeles i 9 dage. Begge starter i Porto, hvis vigtigste seværdigheder beskrives. Dernæst følger nøje anvisninger i at finde og følge ruten, seværdigheder undervejs, overnatningsmuligheder med priser, adresser og telefonnumre. Bogen er illustreret med forfatterens egne farvefotos, og der er løbende kort over etaperne med angivelse af højdestigningerne.

En meget faktuel og handlingsanvisende guide af en forfatter, der har indgående kendskab til både ruten og det at vandre. Den er ikke inspirerede som fx Pilgrimsture i Europa, men et værktøj til en vellykket tur.

Det er den første bog på dansk, der dækker den portugisiske rute. Den har samme opbygning og udtryk som forfatterens andre guides til pilgrimsruter: Pilgrimsvejen til Santiago de CompostelaLangs kysten til Santiago de CompostelaPilgrimsvejene El Primitivo og San Salvador, Langs kysten til Santiago de Compostela og Pilgrimsvejene El Primitivo og San SalvadorDet er den første bog på dansk, der dækker den portugisiske rute. Den har samme opbygning og udtryk som forfatterens andre guides til pilgrimsruter: Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela, og Pilgrimsvejene El Primitivo og San SalvadorDet er den første bog på dansk, der dækker den portugisiske rute. Den har samme opbygning og udtryk som forfatterens andre guides til pilgrimsruter: Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela, Langs kysten til Santiago de Compostela og .Informationer og udgaver