Bøger / faglitteratur / opskrifter

Den store bog med kultopskrifter : kager og desserter med dine favoritmærker og -produkter


Beskrivelse


366 opskrifter på bagværk, desserter, drikke, sandwich, fondue, snacks, smørepålæg og tilbehør.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. mar. 2015

af

af

Conni Boll Christensen

d. 12. mar. 2015

Toms Skildpadder, syltetøj fra Den Gamle Fabrik, M&Ms, Cola, Haribo, Nutella, pålægschokolade og Smarties er nogle af ingredienserne i denne opskriftsbog for alle slikmunde, der til festlige lejligheder ønsker at indlemme de farverige produkter i maden.

Et overflødighedshorn med 366 opskrifter på bagværk, desserter, drikke, sandwich, fondue, snacks, smørepålæg og tilbehør, hvor kendte produkter fra supermarkedernes hylder med slik, cola og marmelade indgår. Her er M&Ms snegle, parisertoast med Marsbar, roulade med skildpaddemousse, colakage, te med chamallow, is med Snickers og mange flere lignende opskrifter. Bogens register er inddelt i kategorier, fx tærter, lagkager, cupcakes, sandwich osv. Knap halvdelen af opskrifterne er danske mens resten er oversatte.

Farvestrålende og gennemillustreret opskriftsbog med slik og andre søde sager som den gennemgående ingrediens. God inspiration til fødselsdage, temafester og lignede begivenheder, hvor der måske ses lidt stort på sukkerindhold og tilsætningsstoffer i maden. Opskrifterne er nemme at gå til.

Bogen er tidligere udgivet som 14 små bøger med et enkelt produkt i hver. Slik og andre sukkerprodukter bruges oftest som pynt specielt på pop- og cubcakes, men også i kager som fx i Teddys kagebog.