Bøger / faglitteratur

Den ultimative guide til skønhed


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Huden : en god base ; Makeup : den perfekte makeup ; Kroppen : plej din krop ; Hår : hårets fantastiske univers ; Highlights


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. sep. 2011

af

af

Lone Krøgh

d. 7. sep. 2011

Stor, flot bog fyldt med skønhedstips til voksne kvinder. Den vil sælge sig selv til målgruppen, der givetvis også kender forfatteren Dennis Knudsen, hvis kontrafej pryder forsiden af bogen.

Den i mange kredse kendte frisør og makeupartist Dennis Knudsen udgiver her en stor, flot bog med skønhedstips. Han kalder den selv en ultimativ guide og beskæftiger sig med hud, makeup, hår og kropspleje. Bogen indeholder en blanding af almindelige og mere specifikke skønhedstips, og scoopet er de instruktive og trin-for-trin anvisninger på, hvordan man lægger en given makeup. Billedsiden er meget flot og inspirerende, og fremhæves skal de bemærkelsesværdige før-og-efter billeder, hvor ordinært udseende kvinder bliver forvandlet til de rene skønheder. Afslutningsvis præsenterer Dennis Knudsen ved billeder en række af sin karrieres højdepunkter, dvs. kendisser som han har arbejdet sammen med i sin salon eller på tv- og filmproduktioner.

Bøger om skønhed, makeup, hår og kropspleje findes der en del af på bibliotekerne, om end nogle af dem er ved at være lidt bedagede. Til gengæld bugner dame- og modebladene med gode råd, og der kommer jo nye hver uge.

Kendisfrisøren og makeupartisten Dennis Knudsens store, flotte bog om skønhedspleje og makeup vil gå rent ind til målgruppen af kvinder 30+.