Bøger / faglitteratur

Der er ingen nemme genveje gennem helvede - og andre gode råd om ledelse, arbejdsliv og personlig udvikling


Beskrivelse


En bog med gode råd om ledelse, arbejdsliv og personlig udvikling. Henvender sig primært til læsere af ledelseslitteratur.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. maj 2021

af

af

Hamide Kara

d. 18. maj 2021

En bog med gode råd om ledelse, arbejdsliv og personlig udvikling. Henvender sig primært til læsere af ledelseslitteratur.

Forfatter Susanne Teglkamp giver råd omkring ledelse, kommunikation, samarbejde og personlig udvikling. Med overskrifter som "Tag dit indre kompas alvorligt", "Slug kamelen og sig undskyld", "Kommuniker din intention, når du delegerer", "Gå i dialog om forventningerne", "Værdier skal leve - ellers drop dem" m.fl., skriver forfatteren, at det gør en forskel at man tager sig tid til at reflektere i hverdagen. Tid til refleksion bliver ikke givet, men hvad enten man er leder eller medarbejder skal man tage sig tiden. For mangel på refleksionstid vil medføre, at man bare overlever hverdagen og ikke får prioriteret eller forholdt sig kritisk til forskellige udfordringer. Teglkamp skriver at bogen, som er fyldt med gode råd suppleret med korte tekster, ikke skal sluges råt eller læses fra enden til anden. For idéen er, at bogen skal tages i små doser og man skal have tid og mulighed for at reflektere over det enkelte råd.

En velskrevet bog med råd og refleksionsspørgsmål. Teglkamps mange råd bygger på erfaring med ledelse fra såvel det offentlige og det private, som professionel rådgiver. Rådet om at læse bogen i små doser er vigtig at tage til sig, hvis man håber på nemme genveje gennem helvede.

Af andre titler findes: Du er leder, ikke coachDet personlige lederskabPersonlig motivation, Det personlige lederskab og Personlig motivationAf andre titler findes: Du er leder, ikke coach, og Personlig motivationAf andre titler findes: Du er leder, ikke coach, Det personlige lederskab og .