Bøger / faglitteratur

Det bevidste brev


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om brevet som kommunikationsform med eksempler på breve fra virksomheder og offentlige institutioner til kunder, borgere og brugere med fokus på brevets potentiale i forhold til at skabe tillid og troværdighed mellem afsender og modtager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2014

af

af

Søren Brunbech

d. 27. nov. 2014

Her kan kommunikations- og marketingsfolk se hvilke muligheder for effektiv kommunikation ,der stadig er i det gammeldags papirbrev.

Forfatteren er ph.d. i retorik og kommunikationsrådgiver, og det er Post Danmark der står bag denne udgivelse, der skal vise især organisationer, hvilket potentiale der stadig er i papir-brevet som en effektiv kommunikationskanal. Undersøgelser viser, at modtagerne stadigt sætter pris på at modtage papirbreve, og at de i højere grad anser det for en seriøs henvendelse, end fx en mail. Med udgangspunkt i 15 cases ser man, hvordan forskellige myndigheder og organisationer med fordel har kommunikeret i brevform, og man hører om de overvejelser, der ligger bag. Ofte vil man have en kommunikationsstrategi der omfatter flere kanaler. Fx på de sygehuse der gennem et indkaldelsesbrev skaber en første vigtig relation mellem patient og hospital, for så senere at følge op med digital kommunikation.

En god og overskuelig fremstilling i et godt layout, bl.a. med facsimile gengivelser af de breve, der har været anvendt i de 15 cases.

Skriv breve, der sælger undersøger også brevets muligheder, men her primært som papirbåret "direct mail" i markedsføringen.