Bøger / skønlitteratur til børn / chick lit

Det er altså mit liv


Beskrivelse


Niamh er klummeskribent og lever det glade liv i Dublin. Her møder hun en vidunderlig mand, som hun beslutter skal være hendes livsledsager. Men hvordan skal hun få fortalt sin irske, katolske arbejder-familie, at hun skal giftes med en sort ateist, der er forsker i fonetik?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. aug. 2010

af

af

Camilla Sejerøe

d. 18. aug. 2010

En roman i chick-litt genren, der let lader sig formidle til unge kvinder, der har lyst til en kærlighedshistorie med humor.

Sinéad Moriarty udkom sidste år med En chance til, også en roman i samme stil. Begge romaner tager udgangspunkt i Dublin og i de tætte, irske familiebånd. Denne handler om den unge klummeskribent Niamh, der forelsker dig i en mand, der ikke alene ikke er irsk, men oven i købet er sort. Hele historien handler om, hvordan hun skal få det sagt til sin stærkt katolske familie. For at forstå, hvor svært det er, får vi et indblik i hendes opvækst og ungdom. Sproget er let både at læse og forstå, med enkelte humoristiske øjeblikke.

Det er oplagt at sammenligne med Marian Keyes, der også skriver chick-litt med udgangspunkt i Irland. Jeg synes Marian Keyes er sjovere, og hendes historie er også mere substantielle.

En bog i den del af underholdningen, der minder om chick-litt. God til en fredag aften, hvor det godt må være lidt let.


litteratursiden.dk

d. 27. sep. 2010

af

af

Merete Trap

d. 27. sep. 2010

Hvad skal man stille op, når kærligheden rammer som et lyn fra en klar himmel? Og når prinsen på den hvide hest, viser sig at være en 14 år ældre, ikke-troende og ikke mindst sort mand? Dette spørgsm...