Bøger / faglitteratur / erindringer

Det er næsten som at ha' været der selv : erindringer


Beskrivelse


Eddie Skollers (f. 1944) personlige erindringer om showbiz, medier, kærlighed, børn, humor og musik samt forholdet til kollegerne.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. maj 2016

af

af

Steffen Gordon Nielsen

d. 10. maj 2016

Underholdende biografi hvor en af landets bedst kendt entertainere fortæller om et langt liv på de skrå brædder. Kan læses af såvel fans, som den almindeligt kendis interesserede.

Skoller behøver næppe nogen større præsentation, men bortset fra skilsmissen fra Sissel Kyrkjebø, har der de sidste år været lidt stille om hans person. Hans nye selvbiografi fokuserer også primært på perioden 1970 til sidst i 1990'erne som var hans kunstneriske storhedstid. Vi hører om opvæksten i USA og Danmark, kærligheden til moderen, kampen for at blive kunster og naturligvis om succeserne på de skrå brædder. Alt sammen krydret med små anekdoter fra et langt liv på scenen, hvor han bl.a. fortæller om de mange kendte personligheder han har mødt gennem tiderne. Med mange fotografier.

Biografien begået uden brug af en ghostwriter, hvilket er sjældent for genren. Det er således Skollers egne ord vi får og det giver et umiddelbart og personligt udtryk, som i den grad beriger læsningen. Man er i hyggeligt og letlæseligt selskab med Skoller, men nogle læsere vil sikkert ønske lidt mere kant, som i tilfældet med hans fire skilsmisser, der ikke fylder ret meget i bogen. Man kommer således ikke helt bag personen, men generelt er det en underholdende og velskrevet affære.

Eneste bog om Skoller.


Berlingske tidende

d. 13. maj 2016

af

af

Jakob Steen Olsen

d. 13. maj 2016


Weekendavisen

d. 13. maj 2016

af

af

Leonora Christina Skov

d. 13. maj 2016