Bøger / faglitteratur

Det giver mening at elske sit arbejdsliv


Beskrivelse


Passer dit arbejdsliv, dine ansvarsområder, dine opgaver og de mennesker, der er omkring dig i dagligdagen, til din person? Gennem emner som ledelse, motivation, kreativitet og talentudvikling, samt eksempler fra tre virksomheder, forsøger bogen at guide til et mere meningsfyldt arbejdsliv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juli 2019

af

af

Lars Ovesen

d. 8. juli 2019

Vi deponere vores liv til arbejdet. Er et af de udsagn de to forfattere arbejder med i denne bog, der tager arbejdslivet under kærlig behandling. Læs her om ledelse, kreativitet, udvikling af talent og meget andet. For brugeren der vil dykke ned i arbejdslivets gåder og for den studerende og/eller den opgaveskrivende.

Bogen indledes med en kortere prolog, hvor scenen sættes og indholdet ridses op. Herefter beskriver første kapitel bl.a. emner som ledelse, stress samt værdi i arbejdslivet, kapitel to tager begreber som innovation, motivation og passion under behandling, hvorefter tredje kapitel beskæftiger sig med talentudvikling, medarbejdertyper samt selvledelse. I kapitel fire fortsætter talentdiskussionen og begrebet "flow" introduceres, efterfølgende behandler kapitel fem kreativ- og autentisk ledelse og kapitel seks beskriver innovative arbejdsmiljøer samt omgivelser. I kapitel syv beskrives hvorledes casevirksomhederne (som er Zentropa, Rokoko samt Zetland) disrupter samt begrebet "at se muligheder i begrænsninger". Der afsluttes med et appendiks, en epilog samt en litteraturliste.

En meget grundig og gennemarbejdet bog hvor teksten er velskrevet og casestudierne tilbundsgående. En bog, der for den rette bruger, er guld værd. Læs den og få mere ud af dit arbejdsliv og dit personale.

For yderligere litteratur om arbejdsliv- og glæde se: Fokus på jobbetVi er bedst, når vi er glade eller Vi er bedst, når vi er gladeFor yderligere litteratur om arbejdsliv- og glæde se: Fokus på jobbet eller .